Hej! Förlåt så jätte mycket att jag inte har bloggat på några månader, men jag har inte haft lust .. Men jag ska försöka att börja blogga några inlägg per dag igen :)

I torsdags så hade jag och några andra från min klass en uppvisning på biblioteket, i fredags var jag på disco med bästa bästisen Ronja, i lördags var jag på stan med Ronja där jag köpte en ny tröja som jag kan lägga ut en bild på någon annan gång, igår var jag på badhuset med Hedda och idag var det skola igen ;) Det var väl lite saker som jag har gjort den senaste tiden :)

Idag var jag hos tandläkaren :S Men jag hade inga hål :D Har faktiskt aldrig haft något hål i tänderna ... :) Efter det så gick min mamma och jag lite mer på stan men jag hittade inget som jag ville ha ..

I fredags tog vi spruta oxå :( Jag och en av mina kompisar som heter Lina fick gå in först och det gjorde jätte ont :( Har fortfarande ont idag och jag är röd och svullen. Så Lina och jag gick till skolsyster så hon fick ta på någonting, men nu svider det och gör ont istället :( Men det blir säkert bättre snart :)

Imorgon kanske jag ska vara med Ronja igen, men jag vet inte riktigt. För egentligen så skulle jag ha varit med henne idag men det gick inte eftersom jag skulle till tandläkaren :/

Jaja, det blev ett ganska så långt inlägg nu, men det gör säkert ingenting ;)

Ps! Jag fyller år om 10 dagar! :D

//Felleee